Όροι χρήσης

 

H Ιστοσελίδα www.aritale.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της προσωπικής επιχείρησης, με την Επωνυμία «Αριστέα Χατζοπούλου»  και τον διακριτικό τίτλο «Aritale».

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα Μακρίσια Ηλείας, τ.κ.: 27055. Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: info@aritale.gr – Κιν.: 6959880573 – Τηλ.: 2625400271Η εταιρία Aritale προσφέρει ολοκληρωμένες  προτάσεις  για κάθε είδους εκδήλωση.  Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας  μας είναι να σας παρέχουμε άριστη ποιότητα προϊόντων  στις καλύτερες τιμές,  έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών σας.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

 

Πολιτική Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων

Για να πραγματοποιηθεί  οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της «Aritale» και να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση της παραγγελίας σας ή την πληροφόρησή σας για νέα προϊόντα, προσφορές,  αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του τηλεφώνου σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεώς της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το Πειραιώς Paycenter, χωρίς η επιχείρησή μας να κρατά κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή,  εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.